Başkanın yeğni fetöcü çıktı

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:06   Okunma Sayısı: 7933
Türkiye genelinde devam eden FETÖ terör örgütü ile mücadele de çok ilginç kişilerin bu terör örgütüne yardım ve yataklık ettikleri ortaya çıkıyor.

İlimizde de Sinop Gazeteciler Cemiyeti başkanı Hikmet Kurada’nın yeğeni, bu terör örgütüne yardım ve yataklık yaptığı için 2 ay önce içeri alınmış ve 2 ayın ardından tekrar darbe girişimi nedeniyle cezaevine alınmıştı. İlimizde esnaf olan kuyumcu  Mahmut Yıldız da terör örgütüne yardım ve yataklık ettiği, izali şuurdan Hikmet Albayrak ile bu tür işlere girdiği ve hizmet için arazi ve arsa tahsisleri yapmaları gibi bir çok örneği var. Tüm bu gelişmelerin ardından vatandaşlar tarafından, ‘Neden Gazeteciler Cemiyeti’nden bu darbe girişimi ile ilgili bir kınama yayınlamıyor ‘ diye bizlere yöneltilen sorular mevcut. Çünkü bu izali şuur davaları satışında gazetelere ilan gönderilerek satışların gazete üstünden ilan yapılarak yayınlandığı ortadadır, yani kısaca cemiyet başkanının yeğni tutuklanması ile vatandaş da artık eski tabirle ‘oğlan dayıya, kız halaya çekermiş’ diyor.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI