Sinoplu Kürekçilerden Büyük Başarı

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:49   Okunma Sayısı: 5683
Sapanca’da yapılan Türkiye Kupası 1. Etap Kürek Yarışlarında Sinoplu sporcular büyük başarı elde etti.

Türkiye Kürek Federasyonu faaliyet programında yer alan Türkiye Kupası 1. Etap Kürek Yarışları 26 Eylül 2015 tarihinde Sapanca’da Kız-Erkek toplamda 7 takım, 80 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Türkiye Kupası 1. Etap Kürek Yarışlarında Sinop SKY Kürek Kulübü Sporcuları Deniz Küreğinde bir başarıya daha imza attılar.

Yarışlar neticesinde; Deniz Küreği Erkekler 4x+ Kategorisinde; Şeref Can Uğur, Çağatay Aslan, Hasan Can Aslan, Berkehan Şentürk, Anıl Kaymak ekibi ikinciliği, Deniz Küreği Bayanlar 2x kategorisinde; Lara Kılıçaslan, Burcu Turan birinciliği ve Deniz Küreği Erkekler 1x kategorisinde de

Emre Demirkol birinciliği elde etti.

 

Üç etapta tamamlanacak olan Türkiye Kupası Kürek Yarışlarının 2’nci etabı 10 Ekim’de, 3’üncü etap final yarışları ise 29 Ekim’de Sapanca’da gerçekleştirilecek.

 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI