Avrasya Gençlik Federasyonu Genel Başkanı Sinop' ta

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:40   Okunma Sayısı: 4685
Avrasya Gençlik Federasyonu üyeleri, tanıtım faaliyetleri ve şubeleşme çalışmaları amacıyla Karadeniz Bölgesi dahilinde Sinop’ta bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

Avrasya Gençlik Federasyonu Genel Başkanı Emre Köylü ve yönetim kurulu üyesi Melikşah Genç, Karadeniz programları kapsamında teşkilat çalışmaları için Sinop'a geldiler. İlimizdeki temasları dahilinde gazetemiz bürosunu ziyaret eden Köylü ve Genç, Federasyon çalışmaları ile ilgili olarak gazetemiz çalışanları ile fikir alışverişinde bulundular.

Teşkilatın temellerinin 2009 yılında Bursa Gençlik ve Kültür Derneği olarak çocuk derneği statüsünde kurulduğunu belirten Başkan Emre Köylü, 2011 yılında Avrasya Gençlik Federasyonu olarak çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

HAK VE HALK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ
Avrasya Gençlik Federasyonu olarak 2011 yılından günümüze hak ve halk için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Köylü, şu şekilde konuştu; “Vicdan ve Ahlak çizgisiyle sosyal, kültürel, eğitim, dayanışma, yardımlaşma hususlarında faaliyetler yürütüyoruz. Avrasya Gençlik; Bilimde ve teknolojide çağdaş, dayanışma ve yardımlaşmada sosyal, yönetim anlayışında ve insanlara bakış açısında sosyal ve örf, adet, kültür, yaşantı tarzında muhafazakar bir gençliktir. 2015 yılı itibariyle çatı kurumu olarak oluşturduğumuz İsa Hakkı Yeniyol'un genel başkanlığını yaptığı Büyük Avrasya Hareketimizle birlikte faaliyet gösteriyoruz.

HERKESİ FEDERASYONUMUZA BEKLİYORUZ
Bir aylık programla tüm Karadeniz ve bazı İç Anadolu illerini ziyaret için yollardayız. Bugün de teşkilatımızı kurmak üzere Karadeniz’in inci kenti Sinop'tayız. Memleketimiz için bir şeyler yapmak isteyenler için şimdi tam vakti diyor ve herkesi Büyük Avrasya ve Avrasya Gençlik Federasyonumuza bekliyoruz.”

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI