Hayaller Tiyatrosu Ödüllendirildi

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:50   Okunma Sayısı: 5388
Sinop Hayaller Tiyatrosu Direklerarası Seyircileri Seçici Kurulu tarafından “Umut Veren Tiyatro Grubu” olarak ödüle layık görüldü.

Direklerarası Seyircileri Koordinatörü Ömer Şahinbaş tarafından yapılan bilgilendirmede;  Direklerarası Seyircileri Seçici Kurulunun 2014-2015 sezonunda kategorilerinde en başarılı buldukları Oyunlar, Oyuncular ve Tiyatrolar belli olduğu dile getirilirken; Sinop’tan Hayaller Tiyatrosu “UMUT VEREN TİYATRO GRUBU” olarak ödüle layık görüldü.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Tiyatrolarının ödülleri Lefkoşa’da, İstanbul ve Türkiye dışında ödüle değer görülen Tiyatroların ödülleri İstanbul’da, Akdeniz Tiyatrolarının ödülleri Adana’da, Karadeniz Tiyatrolarının ödülleri Samsun’da, Ege Tiyatrolarının ödülleri İzmir’de ve diğer bölgelerdeki Tiyatrolarının ödül törenleri ise Eskişehir’de yapılacak.

Önümüzdeki günlerde Samsun’da yapılacak ödül töreninde Sinop’u temsilen Sinop Hayaller Tiyatrosu Umut Veren Tiyatro Grubu olarak ödülünü alacak.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI