SİNOP EMNİYETİ SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMIYOR!

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:00   Okunma Sayısı: 5312
İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Sinop’ta 9 ay içerisinde gerçekleştirdiği çeşitli operasyonlar ile 41 şahısı yakaladı, bunlardan 14’ü tutuklanarak cezaevine konuldu.

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü birimlerine bağlı resmi ve sivil tüm ekipler Sinop halkının daha güvenli, huzurlu, rahat içerisinde yaşamasını temin etmeye yönelik özverili ve aralıksız olarak çalışmalarına devam ediyor. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan basın açıklamasında 2015 yılı Ocak-Eylül aylarını kapsayan dönemde yürütülen çalışmalarla ilgili kamuoyuna bilgilendirme yapıldı.

Yapılan başarılı çalışmalar neticesinde bu yılın Ocak-Eylül döneminde, Sinop’ta meydana gelen çeşitli olaylarda 41 şahıs yakalanarak adli makamlara çıkarıldı, şüpheli şahıslardan 14 şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Sinop’ta müdahale edilen olaylar neticesinde 12 adet çeşitli markalarda tabanca, 5 adet tüfek, silahlara ait 75 adet fişek ile 8 adet bıçak ele geçirildi. İl merkezinde farklı tarihlerde meydana gelen hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı yürütülen çalışmalar sonucunda 24 şahıs yakalanarak Adli mercilere çıkarıldı, Adli mercilere çıkarılan şüpheli şahıslardan 3 şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi 2 şahsa Adli Kontrol Cezası verildi. Yürütülen çalışmalarda 20 bin 230 kg bakır tel, 2 Adet cep telefonu, 6 Adet Altın Bilezik, 7 bin 560 TL Para ve çeşitli eşyalar ele geçirilerek sahiplerine teslim edildi.

Ekiplerin titiz çalışmaları neticesinde, il merkezinde 01.01.2015 - 30.09.2015 tarihleri arasında kayıp oldukları bildirilen 17 şahıs da sağ olarak bulundu.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI