KANSIZLAR!

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:06   Okunma Sayısı: 11127
Türkiye'nin en büyük terör saldırısı olarak tarihe geçen Ankara’daki saldırıya tepkiler çığ gibi büyüyor. Kanlı saldırı nedeniyle ülke genelinde bir çok programlar iptal edildi, 3 günlük yas ilan edilerek bayraklar yarıya indirildi. Saldırı sonrasında Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sinop programını iptal etti, kanlı eylemi kınadı. Sinop milletvekilleri de yaptıkları açıklamalarla terörü lanetledi. Eyleme katılmak için Ankara’ya giden Sinop kafilesi de saldırının ardından ilimize dönüş yaptı. Sinop Eğitim İş Sendikası da yayınladığı bildiri ile bu elim saldırıya tepkisini dile getirdi.

Ankara'da yaşanan terör olayı sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımız adına ilan edilen 3 günlük ulusal yas sonrası Türkiye Futbol Federasyonu ligleri erteleme kararı aldı. Liglerin ertelenme kararından etkilenen futbol ligleri, Spor Toto 2. Lig ve 3. Lig'in yanı sıra Amatör Ligler oldu. Sinopspor’un da Pazar günü evinde oynayacağı Havza Belediyespor maçı ileri bir tarihe ertelendi.

Terör saldırısı sonrasında Başbakan Ahmet Davutoğlu 3 gün ulusal yas ilan edildiği açıklanması ardından alınan 3 günlük ulusal yas nedeni ile tüm Türkiye’de olduğu gibi Sinop’ta da bayraklar yarıya indirildi. Türkiye’de ilan edilen üç günlük milli yas dolayısıyla, Sinop’ta bulunan kamu kurum ve okulların bayrakları yarıya indirildi.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI