“Başkanım, bu yola da bir çözüm bul”

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:22   Okunma Sayısı: 13060
Sinop Belediyesi tarafından bu yıl içinde tamamlanan asfaltlama ve kaldırım çalışmalarının ardından Seyitbilal mevkiindeki anayol üzerinden yol genişletme çalışmaları sırasında Seyitbilal Çıkmazını ana caddeye bağlayan yolda oluşan tahribat vatandaşları zor durumda bıraktı.

Yıllardır yayalar ve araçlar tarafından alternatif yol olarak kullanılan çıkmaz sokakta oluşan tahribat vatandaşları zor durumda bıraktı. Sokak sakinleri özellikle kış aylarında ve yağışlı günlerde yolu kullanamadıklarını belirterek Başkan Baki Ergül’den bu yolla ilgili bir çözüm üretmesini bekliyor.

Belediyeye ait bir yol olmaması nedeniyle yıllardır atıl durumda bırakılan yol, yayalar ve araçlar tarafından mecburen kullanılmaya devam ediyor.

Sinop Belediyesi tarafından yapılan asfaltlama ve kaldırım çalışmalarının ardından bu çıkmaz yolun kaderine terk edildiğini ve cadde seviyesinden yüksekte kaldığı için araçların bu yoldan geçmekte zorlandığını belirten vatandaşlar yağışlı havalarda yayaların da bu yolu kullanamadığını belirtti.

Bu yolu herkesin kullandığını belirten sokak sakinleri “Cenazemiz, hastamız oluyor, ambulans ve diğer araçlar buraya girmekte güçlük yaşıyor. Belediyeden en azından yoldaki tümseklerin düzeltilmesini talep ediyoruz. Belediyeye ait bir yol olmadığı için Asfalt ve ya parke taş döşenmesi mümkün değilse de bir kepçe yardımıyla bu yol düzeltilebilir. Mağduriyetimizin giderilmesini Başkanımız Baki Ergül’den talep ediyoruz. Şehrimizin sokaklarını ve kaldırımlarını yeniden yapıp güzelleştiriyoruz. Başkanımızdan bu çıkmaz sokak için de bir çözüm üretmesini bekliyoruz.” diye konuştular.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI