İstinat Duvarı Apartmanın Üzerine Çöktü

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:52   Okunma Sayısı: 8378
Sinop Kuzeykent mevkiinde bir apartmanın 10 metre yüksekliğindeki istinat duvarı çöktü. Yıkılan duvar binadaki 3 daireye zarar verirken molozlar evlerin içine kadar girdi. Dairelerde oturanlar büyük korku yaşadı.

Sinop’ta son günlerde etkili olan yağışla birlikte  yumuşayıp kayan toprak, 10 metrelik istinat duvarının çökmesine yol açtı.  5 katlı apartmanın üzerine devrilen duvar 3 dairede hasara yol açtı. Apartmanın duvar, balkon ve pencere bölümleri zarar gördü. Dairede oturan ailelerin evlerinin yatak odası duvarı ve balkonu yıkıldı. İstinat duvarının parçaları odanın içine kadar girdi ve bazı eşyalar da zarar gördü. Çökme sırasında dairelerde oturanlar büyük korku yaşadı. Bina sakinleri panikle dışarıya çıktı.  Olayda can kaybının yaşanmaması yüreklere su serpti. Ekipler olay yerinde inceleme yaptı. Vatandaşlar duvarın büyük bir gürültü ile çöktüğünü  belirterek, “Birden bir gürültü koptu.  Deprem oluyor sandık ilk önce.  Dışarı çıktık baktık ki istinat duvarı çökmüş. Çok korktuk. Allahtan can kaybı yok. " dediler.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI