ERFELEK'TE SICAK ELLER PROJESİ HAYATTA

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:34   Okunma Sayısı: 6932
Erfelek Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, ilçede lösemi hastası olan bir öğrenci yararına “Sıcak Eller Projesi” hayata geçirildi.

Erfelek Yunus Emre Ortaokulu 5. sınıfı öğrencisi bir çocuğun Lösemi hastalığına yakalanması sonrasında Erfelek Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı (SYDV), İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yunus Emre Ortaokulu Öğrencileri iş birliği ile ilçede “Sıcak Eller Projesi” hayata geçirildi. Proje kapsamında lösemi hastası öğrencinin bir yandan eğitimine devam etmesi bir yandan da hastalığını atlatabilmesi için gerekli olan tedavinin sağlanması amaçlanıyor. Erfelek halkının da büyük ilgi gösterdiği örnek proje etkilerini göstermeye başlarken ilçe halkı başta İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şahin olmak üzere Erfelek Kaymakamlığı ve Erfelek Yunus Emre Ortaokulu öğrencilerine böyle bir projeyi hayata geçirdikleri için teşekkür ettiler. 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI