KÜLTÜR MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:26   Okunma Sayısı: 4238
Geçtiğimiz gün çıkan İl Müdürleri Atama Kararnamesi ile Sinop İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nde Hikmet Tosun görevinden alındığı duyuruldu.

Sinop'ta yaklaşık 12 yıldan bu yana görev yapmakta olan İl Kültür ve Turizm Müdürü Hikmet Tosun, son çıkan İl Müdürleri Kararnamesi ile görevinden alındı. 20 Nisan 2016 tarihli kararname ile bazı Bakanlıklara bağlı il müdürlüklerinde görev değişimleri gerçekleştirildi. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen atama ile, Sinop İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevini yürüten Hikmet Tosun, 2016/203 Karar Sayısı ile yayınlanan kararname ile başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındığı bildirildi. Hikmet Tosun'un yerine kimin atanacağı ise Bakanlık tarafından ileriki günlerde ilan edilecek.
Tosun’un görevinden alındığını belirten kararname şu şekilde;

Kültür ve Turizm Bakanlığından:
Karar Sayısı: 2016/203
1. Sinop İl Kültür ve Turizm Müdürü Hikmet TOSUN'un, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması, 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.
2. Bu Kararı Kültür ve Turizm Bakanı yürütür.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI