DENİZ KÜREĞİ'NDE BÜYÜK BAŞARI

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:53   Okunma Sayısı: 13944
Deniz Küreği Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden Sinop Kürek Ekibi, Kadınlar 2x kategorisinde Türkiye Şampiyonu olarak ilimize büyük gurur yaşattı.

Türkiye Kürek Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Deniz Küreği Türkiye Şampiyonası, 11-12 Ağustos tarihlerinde Sapanca Gölü Kırkpınar Parkuru’ndaki gerçekleştirilirken, yarışlara 16 kulüpten 145’i kadın 347 sporcu katıldı.

Şampiyonada Toplam 22 sporcudan oluşan 10 tekne yarıştı. İlimizi şampiyonada temsil eden Yağmur Durgut ve Pelin Peker’den oluşan Sinop Kürek Ekibi, Kadınlar 2x Türkiye Şampiyonu olarak ilimize kupa ile döndü.

Bu önemli organizasyondan Türkiye Şampiyonluğu gibi büyük bir başarı ile ayrılan sporcularımız, organizasyonun ardından yaptıkları açıklamada, bu şampiyonaya çok iyi hazırlandıklarını, bu çalışmalarının meyvesini de Türkiye Şampiyonluğu ile aldıklarını belirterek, bundan sonraki şampiyonalara da aynı ciddiyet ve özveri ile hazırlanarak tekrar şampiyonluklar yaşamak istediklerini söylediler.

 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI