Kredi müjdesi esnafı sevindirdi

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:56   Okunma Sayısı: 7045
S.S.Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı C.Gürsel Öz, Başbakan Binali Yıldırım’ın, esnafa verilen kredisi sınırının 150 bin liradan 200 bin liraya yükseltildiğine ilişkin açıklamalarını değerlendirdi.

Geçtiğimiz günlerde Başbakan Binali Yıldırım’ın  esnaf ve sanatkarların kullanacağı işletme kredisi sınırının 150 binden 200 bine çıkarıldığını, ayrıca bulunduğu iş yerini satın almak veya iş yerinde taşıt almak isteyen esnafa, düşük oranlı faizle 500 bin liraya kadar kredi verileceğini  açıklaması milyonlarca esnafı heyecanlandırdı. Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan S.S.Sinop Esnaf ve Sanatkarlar  Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı C.Gürsel, “Sayın Başbakanımızın daha önce açıklamış olduğu esnaf kredi limitlerindeki değişim kooperatiflerimizin yoğun çalışmaları, siz değerli üyelerimizin ödemelerinde göstermiş olduğu titizlik sayesinde esnafımızın yaptıkları işe, sermayelerine ve vereceği teminatlarına göre       üyelerimizin hammadde ve döner sermaye ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik olarak  kullandırılacak işletme kredisi şahıs üst limitimiz 200.000-         tl, işyeri ve sıfır km. Araç (otomobil, kamyonet, kamyon, minibüs, midibüs, otobüs vs.) alımlarına yönelik olarak kullandırılacak yatırım  kredisi şahıs üst limitimiz 500.000-tl'ya yükseltilmiştir” dedi.

“SİNOP ESNAFININ BAŞARISIDIR”

Sinop Esnaf ve Sanatkarlar  Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin Türkiye’deki büyük kooperatifler arasına adını yazdırmayı başardığını dile getiren Öz, “Kooperatifimiz son 5 yılda göstermiş olduğu performansı ile Türkiye çapında 1.030 kooperatiften en büyük kooperatifler arasına adını yazdırmayı başarmış ve sadece %10 luk dilimde yer alan en üst limit olan 200.000-tl kredi limitini üyelerine kullandırabilen kooperatiflerden biri olmuştur. Son bir yıl içinde performansını daha da artırarak dağıttığı toplam kredi limitini 32.500.000- tl'ye çıkarmıştır. Bundan sonraki yılda hedefimiz Sinop Esnafına yönelik kullandırılan krediyi 50.000.000-tl seviyesine çıkarmaktır. Üyelerimiz takdir ederler ki bu rakam Sinop esnafına verilecek en büyük rakamdır. Bu kredilerin bu kadar büyük rakamlara ulaşabilmesindeki en büyük pay, üyelerimizin çekmiş olduğu kredilerdeki düzenli ödemeleridir. Bu bizim başarımız değil Sinop Esnafının başarısıdır. Esnaf ve sanatkarımıza göstermiş oldukları özverili ödemelerinden dolayı teşekkür eder, yeni kredi limitlerinin esnafımıza hayırlı olmasını, bol kazançlar getirmesini dilerim” açıklamasında bulundu.

 

 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI