ERBAKAN HOCAMIZ ANILACAK

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:10   Okunma Sayısı: 8030
Türkiye, İslam dünyası ve insanlık için ortaya koyduğu fikirlerle adeta çığır açan Millî Görüş Hareketi’nin Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, vefatının 10’uncu yıldönümünde Türkiye başta olmak üzere Avrupa’da, Balkanlar’da ve İslam ülkelerinde düzenlenecek programlarla anılacak. Erbakan Haftası’nın bu yılki ana teması “Yaşanabilir Türkiye” olarak belirlendi.

Erbakan Haftası kapsamında Kovid-19 pandemisi nedeniyle farklı yerlerde programlar tertip edilmeyecek. Toplum sağlığı gözetilerek 27 Şubat Cumartesi günü saat 19.30’da Ankara’da sınırlı sayıda katılımla ve tüm tedbirler alınarak ana program olan “Erbakan Haftası 2021 Anma ve Anlama Programı” gerçekleştirilecek. Programa toplumun farklı kesimlerinden birçok isim davet edildi. 

ANA PROGRAM 27 ŞUBAT CUMARTESİ GÜNÜ

Tüm dünyayı kasıp kavuran Kovid-19 pandemisi nedeniyle geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, bu yıl yoğun katılımla ve farklı yerlerde programlar tertip edilmeyecek. Toplum sağlığı gözetilerek 27 Şubat Cumartesi günü saat 19.30’da Ankara’da sınırlı sayıda katılımla ve tüm tedbirler alınarak ana program olan ‘Erbakan Haftası 2021 Anma ve Anlama Programı’ gerçekleştirilecek. Söz konusu program, çevrim içi olarak Saadet Partisi YouTube kanalından canlı ve ayrıca tüm dünya ile ortak yayın şeklinde ulusal ve yerel televizyon kanallarında da yayınlanacak. Canlı yayınlanacak programla dünyanın dört bir köşesinde bulunan yüz binlere ulaşılacak.

 

 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI