Yüksek: “Yeni Türkiye’yi DURDURAMAYACAKLAR”

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:37   Okunma Sayısı: 7638
Demokrasi ve Adalet Platform Başkanı Hüseyin Yüksek, yaptığı açıklamada, artan terör olaylarına karşı birlik olma çağrısı yaptı. Yüksek, “Hiçbir terör eylemi, Yeni Türkiye'nin yükselmesinden alıkoyamayacak” dedi.

Yüksek, yaptığı yazılı açıklamada, son günlerde artan terör olaylarını lanetledi. Düşmanlığın, terörün ortaya çıkmasını büyüyen ve gelişen Türkiye'nin dış güçler tarafından durdurulmak istenmesine bağlayan Yüksek, “Diyarbakır... Ankara Garı, Merasim Sokak, Kızılay... İstanbul - Taksim ve yeniden Diyarbakır... Ulusal ve uluslararası kirli ittifakın hedefinin Cumhurbaşkanı'nın kendisi, Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın şahsı olmadığı artık ayan beyan ortada duruyor. Malûm şer odakları; gelişen, büyüyen, yükselen Yeni Türkiye'yi tökezletmek, durdurmak, diz çöktürmek ve geriletmek için hain hedeflerine araç olarak terörü kullanıyor. Mesele Türkiye, mesele vatan... Bir milletin tamamını hedef alıp da kazanan terör örgütü yok. Dün olduğu gibi, bugün de ihanet dolu hedeflerine ulaşamayacaklar” dedi.


Teröre karşı birlik ve beraberlik çağrısı yapan Yüksek, “Terör olayları ile canlı bomba eylemleri ile bir ülkeyi kaosa sürüklemek isteyenlere karşı, milletin kendisinin yüzde 52 oyları ile görevlendirdiği seçilmiş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın etrafında dalga dalga kenetlenmekten başka yol yok. Yılmayarak millet bilinciyle, sağduyumuzu koruyarak, kardeşliğimizi bozmaya çalışanlara karşı omuz omuza devletimize de sahip çıkma zamanıdır. Cesaretiyle, korkusuzluğuyla nam salmış bir millet olarak hain saldırılar, ihanet işbirliklerine karşı doğrularımız başkalarına yanlış geliyor diye vazgeçme zamanı değil. Hiçbir terör eylemi, Yeni Türkiye'nin yükselmesinden alıkoyamayacak.” İfadelerine yer verdi.


 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI