ADAYLAR BELLİ...

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:05   Okunma Sayısı: 6123
14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için partilerin adayları belirlendi. Seçime katılacak olan siyasi partiler listelerini dün YSK’ya kesin olarak bildirdi.

14 Mayıs seçimlerine katılacak Cumhurbaşkanı adaylarının açıklanmasının ardından gözler partilerin milletvekili adaylarına çevrilmişti. Seçim süreci kapsamında Cumhurbaşkanı adaylarının ardından partilerin milletvekili adayları belli oldu. Tüm illerde olduğu gibi Sinop’un da merakla beklediği listeler dün açıklandı.

Dün saat 17:00’a kadar YSK’na bildirilmesi gereken listelerde illerin milletvekilli adayları da belli oldu. Buna göre Sinop’ta AK Parti’den Nazım Maviş ve Seyit Ali Çetin aday olarak açıklanırken Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayları ise Barış Karadeniz ve Şevket Terkan oldu. Milletvekilleri adayının daha önceden belli olduğu Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayları İsmail Büyükkayıkçı ve Hasan Ataman oldu. İYİ Parti’nin adayları ise Yılmaz Şanlan ve Baki Taşkıran olarak açıklandı.

 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI