ÇANAKKALE'Yİ ŞİİRLERLE YAŞATTI

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:27   Okunma Sayısı: 3234
Sinop’ta Çanakkale Şehitleri’ni Anma Programları kapsamında İbrahim Sadri dilinden Çanakkale Türküleri Şiir Dinletisi Programı düzenledi.

Sinop Gençlik Merkezince düzenlenen "İbrahim Sadri ile Çanakkale Türküleri ve Şiir Dinletisi" programı yoğun bir katılım ile Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. İlimize gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında bu programa da katılan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, program başlangıcında Sinop programında kendisine yoğun ilgi gösteren Sinoplulara teşekkür ederek, Çanakkale Zaferi gibi 15 Temmuz’un da tarihimizin dönüm noktalarından biri olduğunu belirtti. Şiir Dinletisi programında İbrahim Sadri’nin seslendirdiği birbirinden güzel şiirler ile unutulmaz bir gece yaşayan Sinoplular, program sonunda Sadri’yi dakikalarca alkışladı.

Programa Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın yanı sıra, Sinop Valisi Hasan İpek, Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, kurum amirleri, Siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldılar.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI