Yüksek'ten muhteşem geri dönüş

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:32   Okunma Sayısı: 3939
Çekmeköy’de kısa sürede aktif çalışmaları ile her kesimin beğenisi kazanan Hüseyin Yüksek artık Ak Parti’de aktif siyasetine devam edecek.

AK PARTİ AİLEMLEMLE ARTIK HİZMETE DEMAM
Dikmen’de başarılı bir belediye başkanlığı görevinde bulunduktan sonra 2019 yerel seçimlerinde Çekmeköy Ak Parti’den meclis üyesi olan Hüseyin Yüksek, kısa sürede sosyal çalışmaları ile bölgede kendinden söz ettirme başladı. Çekmeköy Ak Parti İlçe Kongresi’nde ilçe başkan adayı olan ve aktif delege çalışmaları ile dikkatleri üzerine çeken Hüseyin Yüksek daha sonra kamuoyuna yansıdığı kadarıyla bazı parti içi kişisel olumsuz durumlar karşısında Ak Parti’den istifa etmişti. Çekmeköy bağımsız meclis üyesi olarak genel seçimlerinde de Ak Parti çalışmalarına büyük destek sağlayan Hüseyin Yüksek yeniden Ak Parti saflarında yerini aldı. ‘Ak Parti ailemle hizmet yolunda engelleri aşmak için çalışacağım’ diyen Çekmeköy Ak Parti Meclis üyesi Hüseyin Yüksek “Zaman ülkeme ve vatanıma milletime hizmet etme zamanıdır” diye konuştu.

BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN NEFİS DEĞİL HİZMETTİR
Çekmeköy Ak Parti meclis üyesi Hüseyin Yüksek “Vatan hainlerinin bu güzelim ülkemiz üzerinde hesap yaparak dalgalanan bayrağımızı indirmek, vatan topraklarımızı bölmek, minarelerden okunan ezan sesleri yerine çan sesleri çalmak için sinsi planlar yaparak göğsünü siper eden asker ve polis şehitlerimizin  olduğu şu günlerde bizim için önemli olan inandığın davada vatan ve millet için yol yürümektir.  Bizim için önemli olan nefis değil bu ülkeye hizmettir” sözlerini kaydetti.

AK GÖNÜLLÜ KARDEŞLERİMLE ÇOK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ
O şunu demiş, bu şunu demiş değil nefsini ayaklar altına alarak Ak Partimizin kurucusu liderimiz Cumhur reisimiz Recep Tayyip Erdoğan ve “Hizmet yolunda bizim hayallerimiz var bu ülke için” diyen Ak Parti genel başkanımız başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile Çekmeköy’de Ak gönüllü kardeşlerimle hizmet yolunda daha çok başarılı çalışmalara hep birlikte imza atacağız diyen Yüksek “Ak Parti benim öz ailem” dedi.

BELEDİYE SİTESİ GÜNCELLENDİ
Hüseyin Yüksek’in istifa sonrasında yeniden Ak Parti saflarına dönüşü parti içinde sevinçle karşılaşılırken, Çekmeköy belediyesi resmi internet sitesinde Çekmeköy Ak Parti meclis üyesi olarak yerini aldığı da gözlerden kaçmadı.  

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI