EMZİRME ODASI HABERİMİZE OKUR DESTEĞİ

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:40   Okunma Sayısı: 2883
Dünkü gazetemizin manşetinde yer alan 'Annelerin Emzirme Odası Talebi' başlıklı haberimiz okurlarımız tarafından da büyük destek gördü.

Kurulduğu günden bu yana Sinop’un sorunlarını dile getirmeye ve çözüm bulmaya çalışan gazeteniz Sinop Pusulası’nın, dün ki manşetinde dile getirdiğimiz ‘Annelerin Emzirme Odası Talebi’ başlıklı haberimize okuyucularımızdan olumlu tepkiler geldi. Gazetemizin güzel bir soruna parmak bastığını dile getiren Cemil Türk, haberimize konu olan olayı bizzat yaşadığını belirterek yaşadığı bu olayı şu şekilde anlattı; "Doğru bir konuyu gündeme getirmişsiniz. Gerçekten de bu emzirme odasına ihtiyaç var. Ben yaşadığım bir olayı anlatayım. Yazın eşimle birlikte parka gitmiştik. Hiç tanımadığımız bir bayan kucağında bebeği ile bize yaklaşıp, 'emzirme odası bulabilir miyim?' dedi. Ben böyle bir yer bilmediğimi, ancak arabamı açayım orada bebeğinizi emzirebilirsiniz önerisinde bulunabildim. Kadıncağız da sevinerek ve memnuniyetle kabul etmişti."

Bir başka okurumuz Gökhan Sarı da, gazetemizi telefonla arayarak, "Sayın Belediye Başkanımızın bu konuda duyarlı davranacağını ve gereğini yapacağına inanıyorum. Duyarlı haberciliğiniz için de sizlere teşekkür ederiz" diyerek teşekkürlerini dile getirdi.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI