TOKİ ŞEHİT FATİH ERER ORTAOKULU ULUSLARARASI BİR PROJEYE KATILDI

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:18   Okunma Sayısı: 5277
TOKİ Şehit Fatih Erer Ortaokulu, Milli Eğitim Bakanlığının (MEB) desteklediği eTwinning platformunda uluslararası bir projeye katıldı.

TOKİ Şehit Fatih Erer Ortaokulu uzaktan eğitim sürecine devam ederken İngilizce alanında uluslararası bir projeye katıldı. MEB eTwinning platformunda, 1 Ermenistan,3 Makedonya ve Türkiye’nin farklı şehirlerinde bulunan 10 okulla birlikte "THE FUTURE IS NOW" (Gelecek Şimdi) adlı projeye dahil oldu. Dijital ortamda bir araya gelen 14 öğretmen ve 127 öğrenci pandemi sürecinde İklim Değişikliği, Kirlilik, Aşırı Avlanma, Sağlık Sorunları ve eGüvenlik-Bilgi Kirliliği gibi evrensel sorunlar üzerinde çalışmalar yaptı. Karışık okul takımları ile etkinlikler üreten öğrenciler proje dili İngilizceyi kullanarak kültürlerarası iletişim becerilerini; Web 2 araçlarını kullanarak da dijital çağ öğrenme becerilerini geliştirdiler.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI