Ahmet Şafak’tan muhteşem kSaraydüzü’nde Bir İlk! İlçede İlk Banka Şubesi Açıldıonser

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:47   Okunma Sayısı: 17679
1990 yılında İlçe statüsü almaya hak kazanan Saraydüzü’nde 25 yıl sonra bir ilk yaşandı. Sinop’ta Banka Şubesi bulunmayan iki ilçeden biri olan Saraydüzü’nde Ziraat Bankası şube açtı.

Saraydüzü Ziraat Bankası Şubesi Açıldı.

Beklenen gün geldi. Ziraat Bankası Saraydüzü Şubesi dün açıldı. Daha önce herhangi bir banka şubesi bulunmayan İlçede yeni açılan Ziraat Bankası Şubesi büyük bir mutlulukla karşılandı. Belediye Başkanı Hasan Peker yaptığı açıklamada ; “Saraydüzü ilçesinin çevre köylere yakın olması nedeniyle emekli maaşlarını almak isteyen hemşerilerimiz Boyabat Pazarı'nı bekleyerek köylerden kilometrelerce uzağa gitmek zorunda kalıyor. Esnaflarımız, ilçe halkımız bankacılık işlemleri için yine aynı zorluklarla farklı ilçelere gitmek durumunda kalıyor. Bizler bu sorunu çözmek adına bismillah diyerek ilçemize devletimizin Bankası Ziraat Bankasını getirmek için girişimlerde bulunduk ve bu gün bunun açılışını gerçekleştirdik. Tüm halkımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun dileklerimi sunuyorum.” dedi.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI