SİNOP YILDIZLARI DEPLASMANDA 'PARLADI'

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:29   Okunma Sayısı: 5237
ERKEKLER Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL)’de temsilcimiz Sinop Yıldızları dün deplasmanda karşılaştığı Tokat Olimpik takımını 68-71 mağlup etti.

EBBL’de 4. hafta maçında temsilcimiz Sinop Yıldızları Tokat’ta Tokat Olimpik takımı ile karşı karşıya geldi. 4 Aralık Pazar günü saat 14:00’da ilk sıralar için önem teşkil eden maçta temsilcimizin hedefi mutlak galibiyet oldu. Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Bafra Belediye Gençlikspor takımına şanssız bir şekilde mağlup olan takımımız, Tokat deplasmanında iyi oynadığı maçta rakibini 68-71’lik skorla mağlup ederek ilk üç sıra iddiasını sürdürdü.

3 EKSİK VARDI
Bu önemli maçta 3 eksiği bulunmasına rağmen rakibi karşısında çok iyi mücadele veren sarı siyahlılar, Tokat Olimpik’i 3 sayı farkla mağlup ederek yeni haftada kendine 4.sırada yer buldu.

İDDİAMIZ DEVAM EDİYOR
Deplasmandan önemli bir galibiyet ile dönen Sinop Yıldızları Kulübü Başkanı Mehmet Akalın, bu galibiyet ile yeni haftada 4.sırada yer aldıklarını, bundan sonraki maçlarda da galibiyeti hedeflediklerini belirterek; “Tokat’a üç önemli eksikle gittik. Ancak buna rağmen takımımız çok iyi mücadele etti. İlk yarısını 1 sayı farkla önde kapattığımız maçı ikinci devresinde de etkili oyunumuzla önde bitirmesini bildik. Göreceksiniz bu takım daha iyi yerlere gelecek. Bir sonraki maçımız kendi evimizde. Sinoplu basketseverleri her zamanki gibi takımlarını desteklemeye davet ediyorum” şeklinde konuştu.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI