AHMET YUSUF'TAN ACI HABER GELDİ

Eklenme Tarihi: 14 Eylül 2023, Perşembe - 11:57   Okunma Sayısı: 84786
Sinop’ta 1 hafta önce girdiği denizde dalgaların arasında kaybolan Ahmet Yusuf Mar’ın cansız bedenine ulaşıldı. Mar’ın cansız bedeni denize girdiği bölgeden yaklaşık 1200 metre ileride bulundu.

Ailesi ile birlikte İstanbul’dan tatil için Sinop'a gelen ve Akliman bölgesinde serinlemek için denize giren 16 yaşındaki genç Ahmet Yusuf Mar rip akıntısı nedeniyle dalgaların arasında kaybolmuştu. Valilik koordinesinde havadan, karadan ve denizden sürdürülen arama çalışmaları sonucunda Mar’ın cansız bedeni boğulma olayının gerçekleştiği noktanın 1200 metre batısında sahilden 330 m açıkta su yüzeyinde Sinop Sahil Güvenlik TCSG-72 Komutanlığı'na ait Lastik Bot personeli tarafından 16:25'te tespit edildi. 1 haftadan bu yana aranan 16 yaşındaki Ahmet Yusuf Mar’ın cansız bedenine denize girdiği bölgeden yaklaşık 1200 metre ileride ulaşıldı.

İstanbul'dan ailesiyle tatil için Sinop'a gelen ve Akliman mevkiinde 7 Eylül Perşembe günü babası Bekir Mar ile denize giren Ahmet Yusuf Mar, akıntıya kapılarak kaybolmuş, boğulma tehlikesi geçiren baba Mar ise Sinop Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılmış ve tedavisinin ardından ilk gün taburcu edilmişti. Genç Ahmet’in cansız bedenine ulaşılmasının ardından ailesi ve sevenleri yasa boğuldu.

Editör: Emrah GÜNEY

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI