"PARA İLE ANKET YAPTIRIP ALGI YARATIYORLAR"

Eklenme Tarihi: 20 Şubat 2024, Salı - 17:08   Okunma Sayısı: 347
Saadet Partisi Sinop Belediye Başkan Adayı Barbaros Baltacı Sinop Belediye Seçimleri ile ilgili sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde yayınlanan anketlere tepki göstererek bazı parti ve adayların anket şirketlerine para vererek algı yarattıklarını belirterek, özellikle halkın görüşünün değil birilerinin istediği sonuçların kamuoyuna yansıtıldığını kaydetti.

Saadet Partisi Sinop Belediye Başkan Adayı Barbaros Baltacı Sinop'ta yapıldığı iddia edilen anketlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Kendi akrabalarına anket için arayan şirketlerin sadece iki adayı sorduklarını, kendi yakınlarının Saadet Partisi’nin Adayı “Barbaros Baltacı’ya oy vereceğiz, Saadet Partisi Adayı Barbaros Baltacı bu ankette neden yok” dendiğinde telefonu kapattıklarını belirtti.

Onbinlerce seçmeni olan Sinop'ta kendilerine oy verecek 500 kişiye telefon açtırarak sözde anketler düzenleyerek anket sonucunu Sinop'un anketi gibi göstermeye çalışanların en güzel cevabı 31 Mart'ta sandıkta Sinopludan alacaklarını kaydeden Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Barbaros Baltacı, yapılanın sadece algı olduğuna dikkat çekerek halkta karşılığı olmayanların böyle algı operasyonları ile vatandaşı etkilemeye çalıştığına dikkat çekti.

"Görev yaptıkları yerde Sinop'un tüm kanunsuzluklarına imza atanlar, Sinop'u betonlaştıranlar, uyuşturucu satıcılarına sahip çıkanlar, kendi partilerinden bile oy alamayacaklar,  böyle anket oyunları ile halkı ve seçimi etkilemeye çalışıyor. Bunlara en güzel cevabı Sinop halkı sandıkta verecek asıl anket Sinoplunun yüreğinde ve kalbinde. Ne yaparsanız yapın Sinoplunun kararını etkileyemeyeceksiniz. Halk gereğini sandıkta yapacak" diye konuşan Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Barbaros Baltacı, kendi menfaati ve kendi ceplerini doldurmaya çalışanlara Sinop sırtından menfaat için meydanlara çıkanlara Sinoplu gereken cevabı verecek diyerek para ile anket yaptıranlara tepkisini dile getirdi.

Vatandaşın 31 Mart'ta sandıkta gereken cevabı vereceğini kaydeden Barbaros Baltacı, Saadet Partisi olarak bu seçimlerin galibi olarak Sinop'u milli görüş belediyeciliği ile buluşturacağını belirterek, iktidar ve devletin, resmi kurumların gücünü kullanarak vatandaşları işiyle aşıyla korkutarak seçim kampanyası yapanların cevabını sandıkta alacağını kaydetti.

Kaynak: Emrah GÜNEY

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI