Başsavcı Kaya'dan veda ziyareti

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:47   Okunma Sayısı: 12448
İlimizde görev yapmakta iken Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Ozan Kaya, veda turları kapsamında gazetemizi ziyaret etti.

Son çıkan HSYK kararnamesi ile Giresun Başsavcılığı görevine atanan Sinop Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya, veda etmeye hazırlandığı görevi öncesi gazetemizi ziyaret etti. Gazetemizin bürosuna gelerek Yazı İşleri Müdürümüz Emrah Güney ve Haber Yönetmeni Murat Yılmazer ile bir süre sohbet eden başsavcı Kaya, Sinop’un 8. görev yeri olduğunu söyleyerek, ilimizde yaptığı görev süresinin kısa sayılabilecek bir süre olsa da bu şehirle bu şehirdeki insanlarla kısa zamanda kaynaşmanın huzuru ve mutluluğunu yaşadığını belirtti.

İlimizde görev yaptığı zaman dilimi içerisinde gerek asayiş olayları ile ilgili gerekse paralel yapı ile mücadelede gerçekleştirilen çalışmalar konusunda titizlikle davranan ve birçok başarılı çalışmaya imza atan başsavcı Ozan Kaya, Ceza İnfaz Kurumları’nın Sinop’taki başarısında etkin rol oynadı.

Bizler de Sinop Pusulası Gazetesi olarak Kaya’ya yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI