SİNOP ASKF OLAĞAN GENEL KURUL’UNU YAPTI

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:07   Okunma Sayısı: 23289
Sinop Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) 9. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

23 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul’da, tek liste ile seçimlere giren Başkan Ayhan Özhan, güvenoyu alarak tekrar başkanlığa geçildi.

Sporcu Kamp Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen ASKF Olağan Genel Kurul’unda Sinop’un spor camiasının yanı sıra, Türkeli Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan da yer aldı. Genel Kurul’un açılış konuşmasını gerçekleştiren Ayhan Özhan, geçmiş dönemde almış oldukları bu bayrağı daha da ileriye taşımak ve amatör sporu Sinop’ta sevdirmek, canlandırmak adına ekibi ile birlikte gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi. Bu Genel Kurul’da kendilerini yalnız bırakmayan tüm spor camiasına ve Genel Kurul’a katılan siyasi parti temsilcilerine teşekkürlerini sunan Başkan Özhan, bundan sonraki dönemde de amatör spor ve amatör kulüpler için tüm imkanların seferber edileceğini belirtti.

Genel Kurul’da ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareke Partisi ve Saadet Partisi’nin başkanları ve milletvekili adayları da yer alarak, gerçekleşen Genel Kurul’un ardından Sinop’un sporu ile ilgili projelerini katılımcılara aktararak soru ve cevap şeklinde bir oturum gerçekleştirildi. Olağan Genel Kurul’da dilek ve temennilerden sonra mikrofon başına geçen MHP İl Başkanı Ceyhan Demir ve milletvekili adayı Rahmi Öztürk, sonrasında Saadet Partisi İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu ve milletvekili adayı Mehmet Ali Özgür, daha sonrasında da CHP Milletvekili adayı Barış Karadeniz, Sinop’un amatör sporuyla ilgili projelerini aktardı. Genel Kurul’a katılan spor adamlarının sorularını yanıtlayan siyasiler Genel Kurul sonrası oluşan yönetime başarı dileklerinde bulundular.

3 yılda bir gerçekleştirilen ve bu yıl 9.su yapılan Olağan Genel Kurul sonrasında Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun yönetimi şu isimlerden oluştu; Genel Başkan Ayhan Özhan, Genel Sekreter Önder Serdar Öztürk, Yönetim kurul üyeleri; Veli Tok, Kenan Aral, Nurettin Karakurt, Okan Erbul, Timur Sırt, Ercan Kaya, Özcan Yılmaz.

Haber: Emrah GÜNEY

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI