SİNOPSPOR BAL LİGİ’NDE 4.GRUPTA

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:12   Okunma Sayısı: 8663
Temsilcimiz Sinopspor’un yer aldığı Bölgesel Amatör Lig’de gruplar belli oldu.

Sinopspor bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de ilimizi 4.Grup’ta temsil edecek. Geçtiğimiz sezon 5.Grup’ta yer alan Sinopspor’un bu sezonki 4.Gruptaki rakipleri ise Samsun (3), Ordu (2), Giresun (2), Amasya, Kastamonu, Karabük, Çorum ve Tokat illerinin BAL Ligi temsilcileri olacak.

 2015-2016 Bölgesel Amatör Lig sezonunda Sinopspor’un yer aldığı grup şu takımlardan oluşuyor; Termespor (Samsun), Ladik Belediyespor (Samsun), Havza Belediyespor (Samsun), Fatsa Belediyespor (Ordu), Güzelorduspor (Ordu), Yeni Amasyaspor (Amasya), 1926 Bulancakspor (Giresun), Görelespor (Giresun), Sinopspor (Sinop), Kastamonu İl Özel idare (Kastamonu), Yenicespor (Karabük), Osmancıkspor (Çorum), Erbaaspor (Tokat).

BÖLGESEL AMATÖR LİG'DE STATÜSÜ
Bölgesel Amatör Lig'de bulunan 12 grup 1.si maç yapacak 6 takım böylece 3.Lig'e yükselmiş olacak mağlup olan 6 takım arasında yapılacak 3 maçtan sonra 3 takım daha 3.Lig'e çıkmış olacak yani Play-off sadece grup 1.leri arasında olacaktır.

LİG FİKSTÜR ÇEKİMİ 4 EYLÜL'DE
Bölgesel Amatör Lig'de 2015-2016 Sezonu Statüsü ve grupları belli oldu. TFF İcra Kurulu Üyesi ve TASKK Başkanı Ali Düşmez dün yaptığı açıklamada Bölgesel Amatör Lig'de 2015-2016 sezonunun 12 grupta oynanacağını ve fikstür çekiminin 4 Eylül'de İstanbul'da yapılacağını açıkladı.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI