Tersanespor yaz okulları sahaya indi

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:39   Okunma Sayısı: 3859
Sinop Tersanespor görkemli bir törenle Futbol Yaz okulunu açtı.

Tersanespor futbol yaz okulu açlış törenine Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Belediye Başkanı Baki Ergül, Sinop Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ayhan Özhan, Tersanespor Kulübü Başkanı Ali Karagülle, Tersanespor kulübü yöneticileri, eski sporcular, futbol okulu sporcularının velileri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşının okunmasının ardından Başkan Ali Karagülle, Tersanespor'un sadece spor değil sosyal amaçlı etkinliklere önderlik ederek örnek olmaya çalışacaklarının altını çizerken, "Çocuklarınızı bizim kulübümüze teslim ederken hiçbir endişeye kapılmayın. Gönül rahatlığı ile bize emanet edin" dedi. Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, "Bizim çocukluğumuzda böyle imkânlar yoktu. Şimdi çok güzel olanaklarla çocuklarımız spora ve futbola yönelebiliyor" derken, Barış Karadeniz de, "İnanın benim de çocuk olasım geliyor. Şortumu giyip kalecilik yapsam bu çocuklarımız beni delik deşik eder" diye konuştu.

Sinop'un kalbur üstü, elit beden eğitimi öğretmenleri ve antrenörleri tarafından seçilen 2003, 2004 ve 2005 doğumlu 35 pırıl pırıl çocuk kendi aralarında bir karşılaşma yaparak açılış töreni tamamlanmış oldu. 

Baki Ergül pırıl pırıl bir gelecek vaadeden çocukların yanında velilere seslenirken, "İnanın bunlar şanslı çocuklarımız. Hepsi geleceğin birer yıldızı olmaya aday" dedi

Dünyanın her yerinde futbol antrenörlüğü yapabilme lisansı bulunan İbrahim Önal Tersanespor'da önemli işlere imza atabilmenin heyecanı içinde futbolcu ordusunu gururla izliyor.

Sinop'un yetiştirdiği önemli futbol adamı İbrahim Önal, minik futbolcularla tek tek ilgilendi. Hepsine durumlarını sordu.

Tersanesporun futbolcu ordusu, ehil ellerde Sinop'un ve Türk futbolunun önemli isimlerini gün yüzüne çıkartacak.

Tersanespor'un 35 kişilik futbol ordusunun yaz okulu açılışını gururla izleyen yönetici ve yetkililer.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI