'DEVLET'TEN KAN BAĞIŞI

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:33   Okunma Sayısı: 10118
Erfelek’te Kızılay’a ait kan toplama aracında gerçekleştirilen kan bağışına Erfelek kaymakamı ve müftüsü de destek verdi.

Erfelek kaymakamı Feremez Babat ve ilçe müftüsü Mikail Özkan, kan bağışı kampanyasında kan bağışı yaparak bu önemli faaliyete destekte bulundu. Erfelek ilçesine gelen Kızılay’ın gezici kan toplama bağışı faaliyetine, Erfelek İlçe Kaymakamı Feremez Babat, İlçe Müftüsü Mikail Özkan kan bağışında bulundu. Kızılay Kan Bağış Merkezi ekibinin Erfelek Hükümet Konağı önünde kurduğu kan toplama standında, kamu kurum personellerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş da kan bağışında bulundu. Vatandaşlarla birlikte kan vererek kan bağışı kampanyasına katkıda bulunan kaymakam Babat, insanların sağlıklı bir yaşam için, kan vermesi gerektiğini belirterek; "Kan vermek sağlıktır. Hem veren insanlar için, hem de verilen kanlardan faydalanacaklar için kan hayattır. Tüm vatandaşlarımızın, insanlığı ve kendini seven herkesin kan vermesi gerekir. Kan bağışı kampanyasına katkı sağlayan, vatandaşlarımıza, Kızılay’ımıza ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi. Kızılay yetkilileri ise vatandaşlarla birlikte devlet elinin de bu kampanyaya destek vermesinden dolayı duydukları mutluluğu dile getirerek; "Kan verme kampanyamıza destek veren başta İlçe Kaymakamız Feremez Babat, İlçe Müftüsü Mikail Özkan beye ve saygı değer Erfelek halkına teşekkür ediyorum. Toplanan bu kanlar inşallah ihtiyacı olan vatandaşlarımıza ulaşarak onların sağlıklarına kavuşmalarına katkıda bulunur.” şeklinde konuştular.

Haber Merkezi

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI