KENT GENELİNDE İŞGALİYELER KALDIRILACAK

Eklenme Tarihi: 21 Nisan 2024, Pazar - 17:16   Okunma Sayısı: 131
Sinop Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince usule uygun olmayan büfe ve tezgah gibi işgaliyelerin kent genelinde kaldırılacağı öğrenildi.

Sinop’un çiçeği burnunda Belediye Başkanı Metin Gürbüz, hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor. Yaklaşan yaz sezonu öncesi Gazi Caddesi (Aşıklar sahili) üzerinde usule uygun olmayan büfe ve tezgahları kaldırtan başkan Gürbüz, bölgede turizm kenti Sinop’a yakışan bir düzenlemenin yapılacağını belirtti.

Bayram öncesi Aşıklar sahilindeki esnaflar Zabıta Müdürlüğü tarafından tebligat ile bilgilendirilmiş, kaldırılmayan tezgahlar zabıta ekiplerince önceki gün tek tek kayıt altına alınarak toplanmıştı. Çalışmaların kent genelinde devam edeceği ve işgaliyelerin ortadan kaldırılacağı öğrenildi.

ÇOK SAYIDA DESTEK YORUMU YAPILDI

Yapılan çalışmaları sosyal medya hesaplarından kamuoyuyla paylaşan Sinop Belediyesi’ne çok sayıda yorum da geliyor. “Memlekete sahip çıkan başkan, Bu günleri de görecek miydik?, Sayın başkanım ayağınıza taş değdirmesin, Helal olsun Metin başkanımıza” gibi yorumlarla vatandaşların çalışmalara destek verdiği görüldü.   

Bazı vatandaşlar paylaşımlara yaptıkları yorumlarda, sahillerdeki işgallere de son verilmesi ve kaldırımdaki işgaller için de adım atılması talebini ilettiler.

Kaynak: Aydın YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI