Büyük Gün 29 Ekim 2016!

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:52   Okunma Sayısı: 3406
Boyabat Kültür Merkezi inşaat çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Boyabat Belediyesi tarafından ihalesi yapılan Kültür Merkezinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bölgenin en büyük ve en gözde kültür kompleksi olması beklenen Boyabat Belediyesi Kültür Merkezi, Boyabat’a ve Boyabatlıya yakışır bir kompleks olarak inşa ediliyor. Mimari yapı itibariyle ilçenin tarihi dokusu baz alınan Boyabat Kültür Merkezinde; konferans salonu, sinema salonu, düğün salonu, kütüphane, hamam, öğrenci bilişim merkezi ve dükkanların yer alacağı belirtiliyor.

“CUMHURİYETİMİZİN İLANININ 93. YIL DÖNÜMÜNDE AÇACAĞIZ”
Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, kültür merkezinin şu an itibariyle Sinop ve Kastamonu ölçeğinde en büyük kültür merkezi olduğuna dikkat çekerek; “İlçemize büyük değer katacak ve yediden yetmişe herkesin yararlanacağı Kültür Merkezinin içinde ticari alanlar, sinema salonu, konferans salonu, düğün salonu, galeriler, kafeterya, bowling salonu, en alt katında da güzel Boyabat tarihine yakışan bir Osmanlı hamamı yer alacak. Al Bayrağımız göndere çekildi. Bu vesile ile biz de kurbanımızı eda ettik. Allah’a hamd olsun. Kültür Merkezimiz ilçemizde sosyal ve kültür yaşamına yakışır bir şekilde hayırlı çalışmalara, birçok etkinliklere vesile olur. Bir aksilik olmazsa Kültür Merkezimizin açılışını 29 Ekim 2016’da, Cumhuriyetimizin ilanının 93. Yıl dönümünde gerçekleştireceğiz” dedi.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI