Gülbahar KARADUMAN KARSLI ve Ekibi Sinop’u Temsil Etti.

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:20   Okunma Sayısı: 20784
Sinop'ta faaliyet gösteren Telvin Sanat Akademi bünyesinde oluşturulan “Amazon Kadınlar” Dans Grubu, 36. İzmir Uluslararası Tiyatro Günleri’nde Sinop’u temsil etti.

1-4 Nisan tarihleri arasında otuz altıncısı düzenlenen Uluslararası Tiyatro Günleri’nde Telvin Dans Grubu performanslarını“Konak İskelesi/ Kıbrıs Şehitleri Caddesi/ Fahrettin Altay Metrosu/ Konak Metrosu’’nda sergilediler. Dikkat çeken gösteri seyircilerden büyük beğeni aldı.

Yurtiçi ve yurtdışında gerçekleştirilen sanat festivallerinde Sinop’un adını sanat camiasına duyurma yolunda özverili bir çalışma sergilediklerini söyleyen Sinop Telvin Sanat Akademi Genel Sanat Yönetmeni Gülbahar KARADUMAN KARSLI, çeşitli Sanat Festivalleri’ne ve Turizm Fuarlarına katılan Telvin Sanat Akademi’nin katıldığı festivallerden ödülleri topladığının altını çizdi.

Sinop’u yurtiçi ve yurtdışında temsil etmenin kendileri için onur ve gurur verici olduğunu belirten Sinop Telvin Sanat Akademi Genel Sanat Yönetmeni Gülbahar KARADUMAN KARSLI; “Ek işimiz değil, tek işimiz sanat ‘’ dedi.

Sinop’u festivalde Gülbahar KARADUMAN KARSLI ,Tuğçe YILMAZ, Alkım ÇORAK, İlkay SELEK, Derya AVCI ELMAYARAN, Fatmanur ALKAN, Nesrin YILMAZ ve Barış İNCEOĞLU temsil etti.

 

 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI