İSTANBUL'DAKİ BOMBALI SALDIRIDA SİNOPLU GENÇ DE ŞEHİT OLDU

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:31   Okunma Sayısı: 5157
Dün İstanbul’un Beşiktaş semtinde terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain bombalı saldırıda Sinoplu İnşaat Mühendisi Salim Akbaş’ın oğlu Mustafa Berkay Akbaş da şehit oldu.

İstanbul Beşiktaş'ta bulunan Vodafone Arena Stadı yakınlarında düzenlenen iki ayrı bombalı saldırıda, ikisi sivil 27'si güvenlik görevlisi olmak üzere 29 kişi hayatını kaybetti. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, ilk saldırının TSİ 22.29'da Beşiktaş ve Bursaspor arasında oynanan maçın bitiminden sonra eski Beleştepe'de meydana geldiğini söyledi.

SİNOPLU MUSTAFA BERKAY DA ORADAYDI
Ankara'da öğrenim gören ve hafta sonu tatili için İstanbul!a gelen ve o
lay anında orada olduğu belirtilen Mustafa Berkay Akbaş için babası Salim Akbaş sosyal medya paylaşım sitesi facebook üzerinden çağrı yaptı. Sosyal medya üzerinden “Oğlum İstanbul’daki patlamada olay yerindeymiş kendisinden haber alamıyorum Adı Mustafa Berkay Akbaş bilgisi olan lütfen arasın” diyerek irtibat numarası yazan Akbaş bir süre oğlundan haber bekledi.

Sonrasında kendilerine gelen haber ile çocuklarının patlamadan yaralı olarak İstanbul 29 Mayıs Hastanesi’nde ameliyata alındığını öğrenen aile hemen Ankara üzerinden İstanbul’a gitmek üzere harekete geçti.

TÜM ÇABALARA RAĞMEN KURTARILAMADI
Ancak Mustafa Berkay Akbaş’tan acı haber geldi. Tıp fakültesi öğrencisi Akbaş doktorların tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti. Acı haberi alan Akbaş’ın ailesi sinir bu haber ile adeta yıkıldı. Mustafa Berkay Akbaş’ın naaşı İstanbul Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı.

İnşaat Mühendisi Salim Akbaş ve Mimar Zeynep Akbaş'ın oğlu olan Mustafa Berkay Akbaş (22), Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi idi.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI