YATIRIMCI ÇEKMEK İÇİN KUZKA, SİNOP TSO VE THY İŞBİRLİĞİ YAPACAK

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:32   Okunma Sayısı: 11569

Karadeniz Bölgesi’nde yer alan ve Avrupa Birliği üyesi olan ülkelerden Sinop’a yatırımcı çekmek üzere Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA), Sinop Ticaret ve Sanayi Odası ve Türk Hava Yolları Sinop Müdürlüğü ortak çalışma kararı aldı.

Sinop Ticaret ve Sanayi Odası’nda bir araya gelen Başkan Salim AKBAŞ, KUZKA Sinop Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Berkol ALEVLİ ve THY Sinop Müdürü Ramazan BİNGÜL, Karadeniz Bölgesi’nde yer alan ve Avrupa Birliği üyesi Ticaret ve Sanayi Odalarının temsilcileri ile Sinop’ta ticaret, üretim ve turizm alanlarında işbirliği çalışmalarını ele aldı.  

Görüşmede Karadeniz Bölgesi’ndeki yabancı ülke Ticaret ve Sanayi Odalarının öne çıkan faaliyetleri ile Sinop TSO’nun ve Sinop ekonomik özellikleriyle uyumlu çalışmaları incelenerek, işbirliği yapmak üzere oluşturulan Ticaret ve Sanayi Odalarını içeren kısa liste Ajansımız Sinop YDO tarafından Sinop TSO ve THY Sinop Müdürlüğü’nün bilgisine sunuldu.  

Sinop’a yönelik yatırımcı ilgisini çekmek amacıyla gerçekleştirilecek araştırma sonunda işbirliği yapılacak yabancı Ticaret Sanayi Odalarının belirlenerek, ziyaret programı ile birlikte işbirliği çalışmalarının Temmuz ve Ağustos aylarında somut hale getirilmesi hedefleniyor. 2019 yılı içerisinde KUZKA, Sinop TSO ve THY Sinop Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilecek faaliyetler ile Karadeniz Bölgesinde ticaretin geliştirilmesi amaçlanıyor.

Kamuoyu bilgisine saygıyla duyurulur.

 

 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI