EVDE KAL SİNOP

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:10   Okunma Sayısı: 6105
Tüm dünyayı etkisi altına alan ve çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesine neden olan korona virüsüne (Kovid-19) karşı sürekli olarak evde kal çağrıları devam ediyor. Sinop’ta siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve meslek kuruluşları geçtiğimiz Aralık ayında görülen ve ardından hızla dünyaya yayılan korona virüs salgınına karşı vatandaşlara seslenerek, ‘Korona virüs alacağınız tedbirlerden daha güçlü değildir’ ‘evde kal Türkiye’m’, ‘evde kal Sinop’ ve ‘mesafeni koru’ uyarısında bulundular.

Sinop adına birlik olarak tek bir ağızdan vatandaşlara ‘Evde Kal Sinop’ çağrısında bulunan siyasi parti temsilcileri ve STK’lar, “Biz, Sinop ilindeki siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve meslek kuruluşları olarak tüm dünyayı ve ülkemizi tehdit eden korona virüs salgınına karşı en etkili yöntemin özdenetim olduğu kanaatindeyiz. Mücadele edilen düşmanın nereden nasıl bulaşacağı kısmen bilinebilse de gözle görülememektedir ve bu durum tehditti daha da tehlikeli kılmaktadır. Virüsün temas yoluyla bulaştığı bilinmektedir. O nedenledir ki yetkililer tarafından sürekli yinelenen hijyen şartlarına ve sosyal mesafe kriterlere uymak zorundayız. En önemlisi de sosyal izolasyon kuralına uyup evde kalmalıyız” dediler.

 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI