OTOGAR ÇÜRÜYOR

Eklenme Tarihi: 23 Kasım 2023, Perşembe - 12:02   Okunma Sayısı: 143013
Sinop’un Şehirlerarası Otobüs Terminali bakımsızlıktan dökülüyor.

Yılda yüzlerce kişiyi ağırlayan Sinop’un Şehirlerarası Otobüs Terminalinde çekilen görüntüler bu kadarına da pes dedirtti. Çürüyen kolonlar, dökülen sıvalar ve kirlilik, görenlerin tepkisini çekiyor. Hizmete alındığından bu tarafa hiçbir şekilde bakımın yapılmadığı otogarla ilgili olarak vatandaşlar yetkililere seslendi.

Bu tablonun “Mutlu Kent” olarak anılan Sinop’a yakışmadığını dile getiren vatandaşlardan Fatih Şanlan, “Her taraf bakımsız, güvercinler adeta burayı yuvaları haline getirmiş durumda. Burası sahipsiz bir şekilde işlemeye devam ediyor. Sinop halkı böyle bir otogarı asla hak etmiyor. Kapılar bile yerinde yok, kapılar açık olduğu için de güvercinler otogar binasının içinde adeta cirit atıyor. İnsanlar buradan yolculuk yapıyor ancak burası rezalet durumda. Bu görüntüler Sinop’a yakışmıyor. Otogarımızın alt katında olduğu gibi üst katında da benzer görüntüler mevcut. Burası adeta terkedilmiş bir fabrika gibi. Çöp kutuları ağızlarına kadar dolu ve temizlenmeyi bekliyor. Sinop’ta yaşayan vatandaşlarımıza ve üniversitede öğrenim görüp şehirler arası yolculuk yapan öğrencilerimize bu mu layık görülüyor? Birilerinin bu duruma bir el atması, dur demesi lazım.” diyerek yetkililere çağrıda bulundu.

Editör: Haber Merkezi

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI