SİNOP'TA YILBAŞINDA SIKI DENETİM!

Eklenme Tarihi: 31 Aralık 2023, Pazar - 16:52   Okunma Sayısı: 738
Sinop'ta vatandaşların yeni yıla huzurlu ortamda girmeli için ekiplerce denetimler yapılacak.

Sinop Valiliği, yeni yılda güvenlik ve sağlık hizmetleri yönelik tedbirler başta olmak üzere fahiş fiyat ve hijyen denetimlerine yönelik alınan tedbirler açıklandı.

 Açıklamada, “2024 yılı yılbaşı tedbirleri kapsamında, ilimizde 512 emniyet, 304 jandarma, 6 sahil güvenlik personeli görev yapacaktır. Hastanelerimiz 24 saat sağlık hizmeti vermeye devam edecek, 22 Acil Sağlık Hizmeti İstasyonunda 66 sağlık personeli hizmet verecektir. İl Özel İdaresine bağlı 58 personelimiz,112 Acil Çağrı Merkezinde, 3 çağrı karşılama, 11 çağrı yönlendirme, 1 teknisyen ve 1 güvenlik görevlisi olmak üzere 16 personelimiz nöbette olacaktır. Tarım ve Orman İl Müdürlüğümüz, merkez ve 8 ilçemizde toplam 10 ekip 20 personel ile işletmelerde gıda ve hijyen denetimi yapacaktır. İl Ticaret Müdürlüğümüz, fahiş fiyatla ilgili denetimlerini sürdürecektir. Sinoplu hemşerilerimizin can ve mal emniyetinin korunması için yeni yılda da bütün birimlerimiz sahada olacaklar.2024 yılının Ülkemize, Sinop’umuza ve tüm insanlığa, sağlık, esenlik ve mutluluk getirmesini temenni ediyoruz. Tüm Sinoplu hemşerilerimizin yeni yılı kutlu olsun” denildi

Editör: Haber Merkezi

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI