10 KİŞİ YAKALANDI

Eklenme Tarihi: 14 Mart 2024, Perşembe - 16:11   Okunma Sayısı: 167
Sinop'ta emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen şok uygulamalarda aranan 10 kişi yakalandı. Uygulama sonucunda 94 gram uyuşturucu madde, 2 bin makaron, 20 kilogram kıyılmış tütün ve 448 gümrük kaçağı malzeme ele geçirildi.

Sinop'ta, emniyet ekiplerince yapılan şok uygulamalarda çeşitli suçlardan aranması bulunan 10 kişi yakalandı.

Suç ve suçlularla mücadele kapsamında emniyet ekiplerince kent genelinde şok uygulamaların devam edeceği belirtilen açıklamada şu bilgilere yer verildi;

“İl Emniyet Müdürlüğümüzce 03-13 Mart 2024 tarihleri arasında ilimiz genelinde yapılan şok uygulama ve operasyonlarda; 8 bin 110 şahıs, 6 bin 318 araç, 163 umuma açık iş yeri kontrol edildi. Yapılan çalışmalar neticesinde; 10 aranan şahıs, 88,97 gram bonzai maddesi, 3,78 gram esrar maddesi, 2 bin  adet makaron, 20 kg kıyılmış tütün, 448 adet gümrük kaçağı malzeme, ele geçirildi. Toplam 20 şüpheli şahıs hakkında gerekli yasal işlemler başlatıldı. Şehrimizin huzur ve güvenliği için görevimizin başında vatandaşlarımızın yanındayız. Sinop İl Emniyet Müdürlüğümüzce "Güvenli Sokaklar Mutlu Şehir" sloganı kapsamında suç ve suçlu ile mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI