ALEVLER GÜÇLÜKLE SÖNDÜRÜLDÜ

Eklenme Tarihi: 26 Mart 2024, Salı - 12:54   Okunma Sayısı: 179
Sinop Küçük Sanayi Sitesinde çıkan yangın, güçlükle kontrol altına alındı. Bir iş yeri ve deponun kullanılamaz hale geldiği yangına çok sayıda ekip müdahale etti.

Sinop’ta Küçük Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren ahşap ev imalatı yapan bir iş yerinde Pazartesi akşamı saat 23.30 sıralarında yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen alevler kırtasiye malzemelerinin bulunduğu bir işletmeye ait depoya sıçradı. Yangına  İl Merkezi ve İlçe İtfaiye ekiplerinin yanı sıra, Organize Sanayi Bölgesi, Havalimanı, Orman Bölge Müdürlüğü, Polis TOMA, AFAD, Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile birlikte toplam 150 personel ve 25 itfaiye aracı müdahale etti.

Şiddetli rüzgar, yangının kontrol altına alınmasını güçleştirdi. 7 saat süren yangın,  saat 06.30 itibariyle kontrol altına alındı.

Vali Mustafa Özarslan, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ve İl Emniyet Müdürü Tarıkhan Çetiner de olay yerine gelerek yangınla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Kaynak: Aydın YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI