BAKAN MEHMET ÖZHASEKİ AÇIKLADI: SİNOP’UN ALTYAPI MALİYETİ 130 MİLYON DOLAR

Eklenme Tarihi: 27 Mart 2024, Çarşamba - 22:41   Okunma Sayısı: 208
Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Sinop’a gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Sinop’un altyapı sorununun maliyetini açıkladı. Mehmet Özhaseki; “Sinop’ta inşallah altyapı sorununu çözmek lazım. İşler o kadar çok birikmiş ki, altyapıya 130 milyon dolar civarında kaynak gerekiyor.” dedi.

 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, çeşitli programlara katılmak üzere geldiği Sinop'ta, ilk olarak Erfelek ilçesini ziyaret etti. Daha sonra Sinop Valiliği’ni ve AK Parti Seçim Ofisini ziyaret eden Özhaseki, seçim bürosunda partililere hitap etti. Ardından AK Parti Sinop İl Başkanlığı tarafından Polisevi'nde düzenlenen iftar programına katılan Özhaseki, burada yaptığı konuşmada, Sinop’un altyapı sorununa değindi.

 Özhaseki, “Sinop’u ayağa kaldırmanın zamanı geldi” diyerek AK Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Yakup Üçüncüoğlu’na destek istedi. Mehmet Özhaseki; “Sinop’ta inşallah altyapı sorununu çözmek lazım. İşler o kadar çok birikmiş ki, altyapıya 130 milyon dolar civarında kaynak gerekiyor. Belediyenin gücüyle olacak iş değil. Dışarıdan kredi kullandırılarak yaptırmak gerekiyor. Bu fonlar da bizim elimizde. İnşallah bunları yaparız. İmar planları, kent meydanı gibi işlerde doğru şekilde planlama da bizim işimiz zaten. Yakup kardeşimi sizler de tanıyorsunuz. Yıllardır toplumun içinde. Her dernekte var. Her cemiyette, her grupta var. Onunla biz bu işi çok daha rahat aşarız diye düşünüyorum. Takdir tabii ki sizlerin. Her ne çıkarsa saygıyla boynumuzu eğeriz. Ama Sinop’umuza da kıyamıyoruz şu haliyle. İnşallah Sinop’u ayağa kaldırma zamanı geldi.” şeklinde konuştu.

Kaynak: Aydın YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI