ANTRENMANDA BAKLAVA SÜRPRİZİ!

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:07   Okunma Sayısı: 5537
Sinopspor, hem Bölgesel Amatör Lig hem de Türkiye Kupası ön eleme turunda Çankırı Belediye Gençlikspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına önceki akşam yaptığı antrenmanla devam etti.

Sinop Şehir Stadyumu’nda gerçekleştirilen antrenman oyuncular antrenmanın ana bölümünde çift kale maç yaptı. Türkiye Kupası öncesi hazırlıklarını gerçekleştiren takımın antrenmanını kulüp yönetimi ise tam kadro izledi. Sinop Kuzeyliler Taraftar Gurubu akşam saatlerinde yapılan Sinopspor antrenmanını ziyaret ederek kupa maçı öncesi teknik heyet ve futbolculara baklava ikram ettiler.

Ayhan Özhan başkanlığında yönetim kurulu da bu jest karşısında tam kadro hazır bulundular ve Kuzeyliler taraftar grubuna teşekkür ettiler. Kulüp yönetimi adına açıklamada bulunan Sinopspor Kulübü başkanı Ayhan Özhan, 2 Eylül tarihinde Çankırı Belediye Gençlikspor karşısında önemli bir maça çıkacaklarını belirterek; “Takımımız lige ve Türkiye Kupası maçına hazırlıklarını son sürat sürdürüyor. Bugün bizler de yönetim kurulumuz olarak takımımızı izlemeye onların yanlarında olduğumuzu göstermeye geldik. Sağ olsunlar takımımızın her zaman yanında olan Kuzeyliler Taraftar Grubu da bugünkü antrenmanımızda yine bizlerle beraber olarak bu güzel jesti yaptı. Takımım ve kulübüm adına onlara teşekkürlerimi iletiyorum. Sinopspor’u inşallah layık olduğu üst liglere ilerleyen zamanlarda görmek en büyük arzumuz. Bizlere güvenen, bizlerin yanında olan herkese teşekkürü bir borç bilirim” şeklinde konuştu.

Öte yandan Türkiye Kupası’na az bir zaman kala mor-beyazlı takım günde çift antrenmanla çalışmalarını sürdürmeye devam edecek.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI